Tikkurila Háztartási Festékek » Homlokzati Termékek


Tikkurila Fingard Color

Vízhígítású akril diszperziós festék beton –és cementben gazdag homlokzatok festésére. Egyenletes és finom textúrájú fedőréteget képez. Alkalmazási terület: Új, vagy korábban vakolt, illetve beton homlokzatok festése. Nem alkalmas korábban mész, szilikát, vagy elasztomer festékkel festett felületek festésére. Tovább »

Tikkurila Finngard Beton

Vízhígítású lábazat és homlokzatfesték. Alkáli igénybevételnek ellenálló homlokzati akrilfesték. Védelmet biztosít a nedvességgel és a karbonizációval szemben. Alkalmazási területek: Új, vagy korábban festett homlokzatokra, beleértve a beton és a vakolt falfelületeket. A Finngard Beton alkalmazása nem ajánlott az előzetesen mésszel, vagy elasztomer festékekkel kezelt felületeken. Tovább »

Tikkurila Finngard Novasil

eljesen matt, vízhígítású, szilikon modifikálású akrilát homlokzatfesték. Alkalmazási területek: Új, vagy korábban festett homlokzatokra, beleértve a beton és a vakolt falfelületeket. A Finngard Novasil alkalmazása nem ajánlott az előzetesen mésszel, vagy elasztomer festékekkel kezelt felületeken. Tovább »

Tikkurila Finngard Szilikát Alapozó

Vízhígítású szervetlen alapozó kültéri falfelületekre a Finngard Szilikát Festék (Finngard Silicate Paint) használata előtt. Alkalmazási terület: Beton -és ásványianyag vakolatok, valamint korábban mésszel, vagy szilikát festékkel festett felületek alapozása. Nem alkalmas korábban szerves festékkel festett felületek alapozására (kivéve, ha a szerves alapú festékréteget tökéletesen eltávolítják). Tovább »

Tikkurila Finngard Szilikát

Vízhígítású, teljesen matt szervetlen szilikát festék, homlokzatokra. Alkalmazási területek: Betonra és vakolatra. A Finngard Szilikát homlokzatfesték alkalmazása javasolható a korábban meszelt, vagy szilikát festékekkel kezelt felületeken. Szerves festékekkel kezelt falfelületeken történő alkalmazása csak a korábbi festékréteg teljes eltávolítását követően javasolható. Tovább »