Tikkurila Háztartási Festékek » Beltéri Termékek


Tikkurila Taika (Áttetsző Falfény)

Speciális falfény, gyöngyház hatás kialakítására, bármilyen Tikkurila latex beltéri falfestékkel (pl. Feelings Beltéri Falfestékkel) festett felületre. Mivel a Taika Falfény félig áttetsző, ezért az alap színe jelentősen befolyásolja a végső összhatást. Az előnyös megvilágítás kiemeli a különleges hatást. Fedőképesség: Kb. 8 m2/l. A kiadósságot a kezelendő felület érdessége, porózussága, valamint a felhasználás módja és körülményei is befolyásolják. Felvitel módja: Ecsettel, hengerrel, szórással. A felhordáshoz használjon rövid szőrű hengert. Az ecsetet és a mintázó hengert különböző felületi minták létrehozásához használjuk. Hagyományos szórás: fúvóka méret 1,8 mm Hígító: Víz Színkártyák: TAIKA mintázati is színkártya Tovább »

Tikkurila Lasera (Száradáskésleltető)

Vízhígítású, a Tikkurila vízhígítású festékeihez keverhető dekorációs adalékanyag. A Lasera fénylővé, lazúrossá teszi a festéket és megnöveli a festésre szánható időt. (A festék vízállóságát csökkentheti.) ALKALMAZÁSI TERÜLET: Beltéri falak és mennyezetek dekorációs festésére. A Lasera a dekorációs lehetőségek körét bővíti, gyors és biztonságos a használata.

Tikkurila Nostalgia Méhviasz

Oldószermentes, méhviaszból és tiszta növényi olajakból készült faápoló anyag. Beltéri, száraz helyiségekben lévő csiszolt puhafa felületek kezelésére. Bizonyos mértékben védi a felületet a nedvességtől és a szennyeződések megtapadásától. ALKALMAZÁSI TERÜLET: Beltéri száraz helyiségekben lévő puhafa bútorok, lambériák, fa mennyezetek és játékok, stb. kezelése. Tovább »

Tikkurila Nostalgia Mákolaj

Oldószermentes, 100%-ban hidegen sajtolt növényi olaj fa felületek kezelésére. A Nostalgia Mákolaj védi a felületeket a nedvességtől és az elszennyeződéstől, a mákolajjal kezelt felületeket könnyű tisztán tartani. Alkalmazási terület: Beltéri kezeletlen fa felületek, mint pl. munkafelületek, vágódeszkák, faedények, játékok, stb. kezelése. Megfelel élelmiszerrel közvetlenül érintkező felületek, valamint gyermekjátékok kezelésére is. Tovább »

Tikkurila Optiva Color

Vízhígítású akril diszperziós festék lakóépületek, irodák és közületi helyiségek falainak és mennyezeteinek festésére. Rendkívül sima fedőréteget képez. ALKALMAZÁSI TERÜLET: Gipsz-, vagy papírkarton, cement és mész vakolatok, beton felületek festése. Korábban festett felületek felújítására is alkalmas.

Tikkurila Optiva Formo

Beltéri dekorációs glett falfelületekre, amellyel régi, antik falak látszatát lehet kelteni. ALKALMAZÁSI TERÜLET: Cement és mész-cement, valamint száraz vakolatokon és beton felületeken. Tovább »

Tikkurila Optiva 5 (beltéri S.f. latex falfesték)

Vakolt-, beton-, lambéria, MDF és gipszkarton felületekre. Az Optiva 5 használható továbbá alapozott fém, valamint korábban vízhígítású és alkid festékkel kezelt felületekre. Fedőképesség: 15 m2/l rétegenként. A fedőképességet a kezelendő felület érdessége, porózussága, valamint a felhasználás módja és körülményei is befolyásolják. Felvitel módja: Ecsettel, hengerrel és szórással. Hígító: Víz Színkártyák: Tikkurila Symphony 2436 színkártya Tovább »

Tikkurila Otex (Tapadó Alapozó)

Alapozóként és közbensõ festékként alkalmazható új és korábban már festett fa-, farost- és faforgácslemezekre. Az alábbi, nehezen bevonható felületekre is tapad: üveg, csempe, mûanyag PVC, alumínium, horganyzott bádog, valamint alkiddal és katalizátoros festékkel festett felületek. Fedőképesség: 8-10 m2/l. Felvitel módja: Ecsetelés, szórás vagy tedihengerlés. Hígító: Spray hígító 1032 és lakkbenzin 1050 Színkártyák: Tikkurila Symphony 2436 színkártya Tovább »

Tikkurila Pure White

Beltéri beton, vakolt, tégla, glettelt, farost, gipszkarton és faforgács felületek, tapéták fedőfestésére alkalmas. Fedőképesség: 8-12 m2/liter/réteg. A fedőképességet a kezelendő felület érdessége, porózussága, valamint a felhasználás módja és körülményei is befolyásolják. Felvitel módja: A festéket 2 rétegben hengerrel, ecsettel vagy szórással vigye fel. Szükség esetén hígítsa max. 5%-ban vízzel. Hígító: Víz Tovább »

Tikkurila Spakkeli Alkid Tapasz

Alkid tapasz beltéri fa, farostlemez, faforgácslemez és fém felületek javítására beltérben és száraz kültéri területeken. Kiválóan alkalmas latex, alkid, olaj alapú, vagy savkatalizátoros festékkel való kezelés előtt. Könnyű szárazon és vizesen csiszolni. Alkalmazási terület: Bútorok, ajtók, beltéri ablakkeretek javítása, valamint kicsi felületi hibák tapasztása és felületi repedések kitöltése. Tovább »